Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

2 milions d’euros en fons europeus per a l’impuls d’un turisme sostenible, competitiu i intel·ligent

Publicat el 18/05/2023 09:44

DeltebreL' Ametlla de Mar

“Aquests ajuts significaran «un abans i un després al municipi»


L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar rebrà 2 milions d’euros dels ajuts europeus Next Generation per promoure un model transformador de desenvolupament turístic sostenible competitiu i intel·ligent. Es tracta del Pla de Sostenibilitat Turística que es va presentar el mes de març, a través de l’Àrea Municipal de Turisme, el qual s’ha resolt com a favorable.


L’Ametlla de Mar ha estat una de les 17 destinacions catalanes que rebran prop de 50,5milions d’euros dins del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions, corresponent a 2023.


L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, celebra l’atorgament d’aquests ajuts que significaran «un abans i un després al municipi».


Catalunya gestionarà prop de53,7 milions d’euros dels Fons Next Generation per dur a terme nous plans de sostenibilitat turística, segons ha informat el Departament d’Empresa i Treball. 50,5 milions es destinaran a 17 destinacions catalanes. Els municipis afectats, a més de l’Ametlla de Mar, són Begur, Cadaqués, Sitges, Palafrugell, Palamós, Calella, Vila-seca, Salou, Deltebre, Cambrils, Vilanova i la Geltrú, l’Escala, El Vendrell i Castelló d’Empúries. Aquesta és l’última de les tres convocatòries que han format part del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions per gestionar fons europeus Next Generation.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari