Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Propostes per al Poble Nou del Delta

Publicat el 15/05/2023 17:14

AmpostaTortosa

Adam Tomàs, alcaldable d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta a l’Ajuntament d’Amposta, va presentar les propostes dels republicans per al Poble Nou del Delta. Abans, però, Tomàs ha volgut posar en valor el “nivell de desenvolupament de les propostes que duien al programa electoral per executar el mandat que tot just acaba”.


Tomàs ha destacat el compliment de compromisos històrics com el dipòsit d’aigua projectat des del 2004 però que no s’havia executat, el canvi de tot l’enllumenat, la primera fase del tancament de les pistes poliesportives, la restauració de l’església, la carretera de La Ràpita a Poble Nou amb el suport de la Diputació, l’impuls de la dinamització cultural en l’Art als Patis i Lligallos, l’obertura del punt d’informació turística o el punt verd, que ha permès clausurar abocadors incontrolats, i l’arribada del gas a Poble Nou.


Fet el balanç, Tomàs ha anunciat els que seran els compromisos de la formació republicana, destacant l’arranjament integral de la carretera que va des d’Amposta fins Poble Nou (la TV2041), que passa per la Casa de Fusta i que s’inicia al conegut Pont de Canes.


Tomàs també s’ha compromès a habilitar el nou casal cívic de Poble Nou, gràcies a la futura adquisició de la casa annexa a l’església, fruit del Compromís amb el Bisbat de Tortosa i donar així compliment de les reclamacions històriques dels veïns i veïnes.


Els republicans també es comprometen a fer la segona fase del tancament de les pistes poliesportives i a construir la depuradora de Poble Nou.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari