Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Pla Director Urbanístic del polígon Catalunya Sud

Publicat el 12/05/2023 11:32

El Govern va donar llum verda a la Comissió de Territori de Catalunya, a la redacció del Pla Director Urbanístic (PDU) del sector econòmic Catalunya Sud, un procediment que durarà un any i mig.


El Departament ha treballat “sense dilacions” per tenir l’eina d’impuls de polígon industrial i que sigui “un pol d’atracció” per al país, amb 675 hectàrees de terreny industrial.


El delegat Pla Director Urbanístic del polígon Catalunya Sud Ebre del Govern, Albert Salvadó, ha assegurat que “l’ampliació del Catalunya Sud ja està al mercat. Posarem molta intensitat per generar centenars d’hectàrees per acollir activitat econòmica. Es garantirà la intermodalitat del Catalunya Sud, un element clau de competitivitat perquè el polígon sigui objectiu de grups internacionals que busquen descentralitzar l’activitat al sud d’Europa”.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.