Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Avancen les obres de la millora de l’accés a Riumar

Publicat el 09/05/2023 15:14

Deltebre

El cost d’execució de les obres s’eleva als 389.128,32 euros.


L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #DeltebreSostenible, Kilian Franch, ha visitat esta setmana les obres de millora de l’accés a Riumar que s’estan duent a terme des de principis del mes d’abril.


Les obres consisteixen en la pavimentació de la carretera d’accés, però també en la renovació del carril bici, el qual es pintarà de verd i inclourà una tanca de fusta per donar continuïtat al model establert, i també la instal·lació de 34 punts d’enllumenat.


En el marc de la visita, Soler ha explicat que “les obres s’emmarquen en la voluntat de seguir transformant el nucli de Riumar i dignificar l’accés principal al nucli turístic amb la instal·lació d’enllumenat i també amb la renovació d’un carril bici que donarà continuïtat als diferents carrils que durant aquests anys hem implementat a Riumar”.


El carril bici tindrà una amplada de dos metres i comptarà amb una tanca de fusta de pi, la qual incorpora refractors. Les obres també permetran millorar la senyalització horitzontal i vertical de la carretera per així millora la mobilitat i l’accessibilitat. En total, el cost d’execució d’aquestes obres s’eleva als 389.128,32 € i es preveu que estiguin finalitzades abans del mes de juliol. Per a dur a terme aquesta actuació, l’Ajuntament ha aconseguit una subvenció de 40.000 € de la Generalitat


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari