Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Olimpic Móra d’Ebre: aclariment de la junta directiva de la temporada passada

Publicat el 15/08/2021 11:40

La junta directiva de l’Olímpic de Móra d’Ebre, que va deixar el càrrec a finals de juny, ha manifestat el seu desacord arran d’una informació apareguda a Més Ebre, en les planes d’esports d’aquest divendres dia 13 d’agost, concretament en l’anàlisi de les plantilles de la Tercera catalana.


La informació publicada parlava de que la política de fitxatges de l’anterior junta de l’Olímpic no va funcionar i que es podria parlar d’un semi fracàs esportiu que ha suposat que ha quedat gairebé com un solar.  La junta de la temporada passada considera que aquesta informació no és certa, primer que res aclarint que ha deixat per al club un superàvit econòmic important que permet iniciar amb garanties un nou projecte i poder fer, d’aquesta forma, un equip el més competitiu possible, sigue amb gent de casa, de la comarca o amb el model que es vulgue seguir.  Així mateix, ha recordat que van avisar que no continuarien amb antelació per tal de que hi hagués temps suficient per planificar el començament d’una altra etapa a l’entitat.


Des de la directiva anterior s’aclaria també que “la gestió dels darrers anys ha permès deixar aquests diners i nosaltres els hem deixat satisfets, perquè el club pugui tirar avant. Per això no ens ha agradat i no s’entén que en la informació de Més Ebre es digue que ha quedat com  un solar. A nivell esportiu, pensem que van quedar jugadors i plantilla per poder continuar, però si finalment no ha estat així no creiem que sigui correcte que es pugui pensar que és per responsabilitat nostra, o per la nostra política de fitxatges. Nosaltres, en els anys al club, vam instaurar un model, sempre intentant tenir jugadors de casa i comarca combinats amb jugadors que venien d’altres indrets per reforçar. Tot plegat seguint el pressupost establert i sempre en base a les possibilitats. De vegades ens hagués agradat tenir més jugadors comarcals però no sempre es podia, tot i intentar-ho. A nivell classificatori, la temporada 18/19 vam disposar de possibilitats de jugar la promoció d’ascens fins la darrera jornada. La 19/20, quan va arribar l’aturada de la pandèmia, estàvem tercers i en una bona situació de lluitar també per la promoció.  I aquesta lliga passada, després de cinc mesos, vam tornar a competir. Admetem que els resultats inicials no van ser els esperats però l’equip, com en altres campionats, va anar de menys a més i va acabar en un bon nivell. Vam haver de fer fitxatges, és cert, com altres equips van fer-los però també perquè cinc jugadors nostres, per temes derivats de la Covid, no van poder jugar en la represa de la competició. D’altra banda, també cal valorar que, en aquests darrers anys, vam aconseguir fer un equip per categoria al futbol base, vam tenir un equip femení i un filial a Quarta”. Finalment, l’exdirectiva del club morenc, acabava dient que “el que volem, com a socis que estimem el club, és el millor per l’Olimpic i per això li desitgem molta sort en aquesta etapa nova, i sempre”.  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.