Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

“El temps i les circumstàncies ens acaben donant la raó de que no tenia lògica començar”

Publicat el 29/01/2021 14:00

Gandesa


Joel: “ara tots els equips volen donar la temporada com a nul.la. Pocs vam ser els que vam decidir no iniciar el campionat”. 


“Quan torni la competició, el nostre lloc per jugar hauria de ser la Tercera catalana”El Gandesa B va ser dels equips que va decidir no començar la temporada, en previsió del complicada que seria pel tema covid. Això li va suposar perdre la Tercera catalana. El seu mister, Joel Martorell, passats els mesos i davant de la situació actual, considera que “el temps i les circumstàncies ens acaben donant la raó en què no tenia cap tipus de lògica començar la temporada a l’octubre, com va fer-se”. Joel, davant la situació actual, comenta que “era bastant imprevisible que tot anés a pitjor, però tampoc a millor. Se sabia. La Federació va portar presses per començar la competició (i suposadament presses per tenir ingressos i cobrir-se les espatlles..) i pocs vam ser els equips que van decidir no començar. Ara, tots ja volen donar la temporada com a nul.la. I jo, al seu moment, ja vaig dir, a nivell de planificació de càrregues i de programació, que la temporada seria un gran problema, i aquí en tenim les conseqüències”. Sobre si es dona la temporada com a nul.la, el tècnic creu que “per este motiu, el Gandesa B es mereix estar a Tercera, penso que vam fer mèrits per estar-hi, i que és el lloc on ens pertocaria estar, perquè els jugadors s’ho mereixen i el club també. Però dubto molt que la Federació, donant-la com a nul.la, ens deixi competir a la categoria on ens toca. Veurem on arriba tot, i crec que el club s’hauria de ficar fort amb el tema, i l’any del seu centenari poder competir a Primera i a la Tercera catalana respectivament”.


D’altra banda, igual que el Gandesa B, el Pinell va retirar l’equip i va perdre la Tercera catalana: “natros, al setembre de l’any passat, preveiem el que ha acabat passant i sentint-ho molt vam retirar l’equip en previsió de que passés això. Per desgràcia la vam encertar perquè s’ha vist com està tot, i dubtem molt de que es pugue tornar a començar la lliga”. Sobre una possible reclamació de la categoria on haurien de jugar, des del Pinell diuen que “esperarem que es done la temporada nul.la oficialment i llavors ens reunirem en junta i ens assessorarem de com està tot el tema i prendrem una decisió. Igual ens diuen que podem tenir raó o ens poden dir que el calendari que val és el que va començar la lliga, tot i haver-se declarat la temporada nul·la”.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.