Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'equip que vacunava en una residència de les Terres de l'Ebre va colar familiars seus

Publicat el 13/01/2021 13:46

El Departament de Salut ha apartat a tres treballadors de l'ICS


L'Institut Català de la Salut, l'ICS, obre un expedient i aparta de la feina tres treballadors de l'equip de vacunació per haver adminstart dosis a familiars seus en una residència de discapacitats de les Terres de l'Ebre. El secretari de Salut, Josep Maria Argimón, ho qualificat l'incident de "molt greu".


"Les infermeres i el personal que va anar a vacunar sembla ser que van convidar a la vacunació familiars directes. Són persones que treballen a l'ICS. Hem obert un expedient i apartat el lloc de treball."


Argimón, que també és director general de l'ICS, com a tal, s'ha mostrat contundent.


"Altres tipus de situacions com aquesta no les permetré. I per tant qualsevol incident d'aquest tipus serà sancionat en la seva justa mesura."


Argimón ha aclarit que que es tracta d'un incident aïllat i que només per qüestions de "logística i per maximitzar les vacunacions" es permet vacunar altres persones sempre que treballin al centre. I ha assegurat que, si realment s'han vacunat aquests familiars, se'ls administrarà la segona, "no estem per perdre dosis", ha dit.


"Estic realment afectat per això" ha expressat Argimón que ha destacat la feina de les coordinadores del 26 equips que es desplacen a les residències per vacunar així com el personal que està doblant torns per adminsitrar les dosis.


 


CCMA.CAT


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.