Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

OBERT EL CÀSTING PER RODAR ESCENES DE LA SÈRIE ‘LOS HEREDEROS DE LA TIERRA’

Publicat el 28/10/2020 10:46

Tortosa

Es rodarà a Tortosa i es busquen 80 extres


Radio Tortosa:


El programa “La Punta del Diamant” de Radio Tortosa va entrevistar a la directora del càsting de "Los herederos de la Tierra”, la continuació de la sèrie la Catedral del Mar, que es rodarà, entre altres ciutats, a Tortosa i per aquest motiu han obert un càsting que serà del 23 al 29 de novembre. Es necessiten una vuitantena de persones, entre homes i dones, per participar com a ‘extres’ de les escenes que es rodaran a Tortosa. Per això, totes les persones interessades, homes i dones d’entre 25 i 65 anys , que siguin de Tortosa ciutat i voltants, ja poden inscriure’s. Per fer-ho cal enviar un mail a yocasting@gmail.com adjuntant dues fotografies de cara , sense ulleres i sense barrets. Heu de posar el vostre nom complert, edat, telèfon de contacte i lloc de residència. El perfil que es busca són persones sense tatuatges, piercings i amb cabells naturals (no tenyits, ni estils moderns, ni rastes, ni rapats del costat) ja que la sèrie està ambientada en l’època medieval. Les persones interessades ha de tenir els papers en regla ja que es dóna d’alta a la seguretat social.


Tortosa ja va ser escenari de pel.lícula l’any 2005 quan es van rodar escenes d’El Perfum. En aquell moment també desenes de persones van participar com a extres en el rodatge, amb escenes a la vora del riu Ebre.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.