Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ajuntament d'Amposta suspèn el cobrament de les terrasses i de les concessions administratives mentre duri el tancament de bars i restaurants

Publicat el 15/10/2020 12:02

Amposta

També s’obrirà una segona convocatòria d’ajuts covid-19 al comerç i la restauració de fins un màxim de 500 euros per negoci.


Davant les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat, Ajuntament d’Amposta ha anunciat la suspensió el cobrament de les terrasses de bars i restaurants i les concessions administratives dels negocis afectats pel tancament anunciat pel govern de la Generalitat mentre aquests negocis no puguin realitzar la seva activitat. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que "des de l’administració local farem tot allò que estigui a les nostres mans per mitigar els efectes d’aquesta mesura sobre el teixit econòmic de la ciutat". En aquest mateix sentit, Tomàs ha avançat que "ja ens hem posat a estudiar obrir una segona convocatòria d’ajuts covid-19 per al comerç i la restauració, de fins a un màxim de 500 euros per negoci".


L’alcalde d’Amposta també ha volgut mostrar el seu respecte per les mesures anunciades pel govern de la Generalitat. "Entenem que es prenen amb criteris mèdics i per frenar els contagis", ha dit, "però cal que aquestes mesures sanitàries vagin acompanyades de mesures econòmiques per aquells qui apliquen les reestriccions que realment puguin ajudar a uns sectors econòmics que ja van patir el tancament al mes de març i ara se’ls demana un cop més aquesta responsabilitat". "Ens alineem amb les reivindicacions del sector de la restauració perquè cal exigir al Govern de la Generalitat que no deixi morir uns negocis que són fonamentals per a la nostra economia", referma l’alcalde.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.