Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El CD la Fatarella, que podia pujar a Tercera, no competirà la temporada propera

Publicat el 23/09/2020 15:21

GandesaGinestarLa Fatarella

El CD la Fatarella, de Quarta catalana, ha fet un comunicat en el que ha informat que la temporada propera no competirà. “Després de reunir-nos diverses vegades i demanant l’opinió a jugadors i ajuntament, creiem que és la millor decisió per tots. Considerem que, tot i complir amb els protocols, no podem garantir la impossibilitat d’un rebrot, i el que no volem és posar en risc la la salut dels nostres jugadors i aficionats. Esperem poder tornar a competir l’any vinent amb més força que mai”.


La Fatarella s'afegeix a Gandesa B, Ginestar i Pinell com a equips que no competiran la temporada vinent.


La renúncia del Pinell, equip que havia de jugar a Tercera, feia que, si la Federació manté que s’han d’omplir les vacants de Tercera amb un ascens de Quarta, la Fatarella hagués estat el beneficiat per a pujar.


Un ascens que hagués estat històric. Però el club terraltí ha estat coherent amb els seus plantejaments de les darreres setmanes i al final s’ha mantingut en la posició de que podia renunciar a competir, com així ha estat. Ara, si ha de pujar un altre equip de Quarta, seria el Masdenverge qui, en principi, hauria de pujar. I està en bona predisposició per a fer-ho. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.