Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Dos equips de la Tercera catalana ebrenca, confinats

Publicat el 20/09/2020 12:51

AlcanarBenissanetCamarlesFlixGandesaGinestar

L’Ebre Escola i el Benissanet , tots dos de Tercera catalana, estan confinats una vegada va haver un positiu d’un jugador en cadascun dels equips. La resta s’estan fent les proves i, en principi, hauran d’estar, tal com marca fins ara el protocol, 14 dies confinats.


Això suposa que no podran tornar a l’activitat fins pocs dies abans de l’inici de la lliga (4 d’octubre), amb la qual cosa caldrà esperar per saber si estaran en condicions en aquell moment per poder iniciar la competició. Curiosament, tots dos equips s’enfronten en la primera jornada del campionat, un fet que podria facilitar l’ajornament si fos necessari.


L’Ebre Escola ja no va jugar ahir dissabte, com ho tenia previst, el Torneig Balcó del Delta de Camarles.


En el cas del Benissanet, el president Quico Sarroca informava avui diumenge al matí que “tenim dubtes. La possible tornada a la normalitat ens han dit que seria a pocs dies de l’inici de la lliga. Per tant, serà complicat poder començar llavors però és que, a més, ara, hi ha jugadors que es plantegen no jugar. S’inicia la parada a la nuclear i n’hi ha que han de treballar-hi i aquesta situació els podria perjudicar i per això tenen dubtes. I d’altres jugadors, que també han de treballar als seus lllocs habituals, també estan igual, amb dubtes. De moment, sabem el resultat d’una prova i ha estat negativa. Durant la tarde esperem conèixer les altres. Esperem que totes puguen ser-ho i que llavors ens puguem desconfinar. Però si se segueix el protocol de Sanitat actual, haurem d’estar els 14 dies amb tot el que això puposa en tots els sentits”.


D’altra banda, l’Ascó també va tenir un positiu. En aquest cas el fisio però segons ha informat el club asconenc, “portava més de 48 hores sense contacte amb natros i per això no el van considerar contacte estret. L’únic aillat és ell”. La informació del positiu l’aporta l’afectat i el club confirma que no ha existit el contacte.


 


El mateix cas positiu a Ascó i a Benissanet


El positiu que ha afectat el Benissanet és el mateix que el d’Ascó. A un equip se l’ha confinat i a l’altre no. Andreu Muñoz, president de l’Ascó, aclaria que “dilluns el nostre fisio em va trucar per explicar-me que hi havia casos a la residència on treballa a Falset i que els anaven a fer proves PCR. I que ells es trobava bé. Però jo li vaig comunicar que fins que es puguessin saber els resultats que no havia de venir a Ascó. Així va fer-ho i això ens va evitar el confinament, perquè no va haver contacte directe”.


A Benissanet, en canvi, si que va tenir contacte amb jugadors 48 hores abans de coneìxer el resultat, i per això la situació és una altra.


 


D’altra banda dir que el Flix va començar a entrenar divendres: “ja hem manifestat en diverses ocasions que la nostra idea era o endarrerir l’inici de la lliga o no jugar però davant de la situació i, malgrat totes les dificultats que la Covid està ocasionant al nostre municipi, hi ha jugadors que han decidit començar a entrenar. No tots estan d’acord i n’hi ha que podria deixar de fer-ho”. De moment, entrenen sense utilitzar els vestidors.


Finalment, el Pinell és l’equip que queda pendent de començar, de Tercera. Avui diumenge per la tarde la junta s’ha de reunir després de parlar amb l’entrenador i ha de decidir que és el que s’acaba fent, si comencen a entrenar o renuncien. 


A Quarta també hi ha equips com el Ginestar o la Fatarella que han de prendre una decisió en els propers dies. El Ginestar fins i tot va declinar poder pujar a Tercera, una vegada li tocava per la retirada del Gandesa B i per haver estat quart en la lliga passada. Els ginestarols van informar que si no saben si poden competir a Quarta, menys poden fer-ho a Tercera.


El seu lloc l’ocuparà l’Alcanar.,


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari