Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Alcanar ocuparà la vacant del Gandesa B a Tercera catalana, una vegada el Ginestar ha renunciat

Publicat el 18/09/2020 19:05

AlcanarGandesaGinestar

Més Ebre va avançar ahir la nit que el Gandesa B no competirà la temporada vinent, per la situació que es viu amb la Covid i que ha comportat que jugadors i el tècnic no vulguessin jugar pel risc que genera. Va ser una notícia que, a través del setmanari gratuït, es va publicar i que va tenir molta repercussió.


La vacant que deixava el Gandesa B, d’entrada, podia semblar que no s’ocuparia i que el grup de Tercera ebrenc podria ser de 17. Era una opció.


Però també ahir, a la reunió de clubs de Quarta, a la Federació, es va plantejar que s’havia d’omplir el buit i, en principi, a qui li tocava era al Ginestar, quart classificat.


No obstant, a la reunió, els ginestarols van respondre que renunciaven perquè encara no tenen clar ni si podran competir a Quarta davant del moment que es viu i que també frena a diversos jugadors i al propi entrenador, Àngel Guiu, a poder competir amb el sistema de lliga regular que es contempla.


Llavors, amb la renúncia ginestarola, el cinquè classificat, l’Alcanar, és qui ha d’ocupar la plaça del Gandesa B i qui ho farà. La notícia ha estat cofirmada aquesta tarde des del club canareu.


Cal recordar també que temps enrera va haver certa polèmica perquè l’Alcanar considerava que, la lliga passada, quan es va aturar i va acabar, era quart però la Federació va concloure que pel promig punts partit, era el Ginestar qui ocupava aquesta plaça.


Ara falta saber si hi ha algun equip més de Tercera que s’acaba retirant. I, si això passa, si seria el sisè classificat de Quarta el que també tindria opcions a pujar. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.