Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Policia Local efectua durant el cap de setmana diverses inspeccions a locals d'oci nocturn i espais públics

Publicat el 13/07/2020 12:47

Tortosa

En un operatiu conjunt amb els Mossos d'Esquadra en un local del centre es va efectuar la detenció d'una persona buscada per delicte sexual.


Efectius de la Policia Local de Tortosa van fer, durant la matinada de dissabte a diumenge, diverses inspeccions a establiments i zones d'oci nocturn de la ciutat, així com a espais públics on s'havien concentrat persones per consumir alcohol a l'aire lliure.

Un dels objectius principals va ser el de comprovar i assegurar que es respectaven les ordres de distanciament entre la clientela i l'ús de mascaretes per a la prevenció de l'expansió de la covid-19, així com detectar altres possibles infraccions que es puguessen estar produint.

L'operatiu més gran va tindre lloc en un pub musical situat al carrer Ramon Berenguer IV. En coordinació i amb l'actuació conjunta amb el cos de Mossos d'Esquadra, l'operatiu va mobilitzar més d'una cinquantena d'agents dels dos cossos policials. La intervenció va tindre com a resultat la detenció d'una persona sobre la qual hi havia una ordre judicial de recerca i captura per agressió sexual; la identificació de més d'una seixantena de persones; quatre trasllats a dependències policials per a identificació; una denúncia relacionada amb el consum de drogues a l'exterior del local, així com una denúncia per tinença d'armes prohibides, i una per desobediència.

A més a més, a l'exterior del local es van aixecar cinc actes a persones que no portaven la mascareta per previndre el contagi de la covid-19 i sis denúncies pel mateix fet a l'interior de l'establiment. Així mateix, també es va aixecar una acta al local per permetre l'existència de persones ballant sense mantindre la distància de seguretat per a la prevenció del coronavirus.

Una altra de les inspeccions efectuades va tindre lloc a un local situat a la carretera de la Simpàtica, a tocar de l'ermita de Mig Camí, on les setmanes prèvies s'havia observat, a través de vídeos i fotos difosos per xarxes socials, que la clientela no hi mantenia el distanciament. A la inspecció, que es va dur a terme en dos moments diferenciats de la nit de dissabte, no es va detectar cap incompliment significatiu relacionat amb la protecció de la pandèmia. La inspecció de la Policia Local, però, sí que va aixecar una acta per l'incompliment de la llicència d'activitat.

Al llarg de la nit, els efectius de la Policia Local també van dur a terme intervencions a diversos punts on es concentren jóvens per beure alcohol a la via pública ('botellón'). En un d'aquests punts, a l'exterior del pavelló firal, es va detectar un gran nombre de persones. L'actuació de la Policia Local va dissoldre la concentració sense incidents. Els agents també van dissoldre la concentració en un altre dels punts de 'botellón', l'ermita de Sant Bernabé. En aquest cas, però, també es va aixecar una acta per tinença d'estupefaents, el comís de dos instruments perillosos i una acta per no portar mascareta.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.