Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Suspeses les Festes del Carme 2020 de l’Ampolla

Publicat el 12/06/2020 14:38

L' Ampolla

L’Ampolla, 12 de juny de 2020- L'Ajuntament de l'Ampolla, de forma coordinada amb la Comissió de Festes i de Bous i amb totes les entitats participants, s'ha vist obligat, davant la situació provocada per la Covid-19, a suspendre les Festes del Carme 2020, que s'havien de celebrar del 15 al 19 de juliol.
Aquesta decisió també ha estat consensuada amb la resta d'ajuntaments del Delta de l'Ebre, que han acordat conjuntament suspendre els actes festius de les poblacions. Des dels diferents consistoris s'és conscient que tot i que en poques setmanes s'entrarà a la "nova normalitat", no es podrà garantir el compliment de les mesures establertes per dur a terme festes d’aquestes dimensions, sense risc de contagi ni de contacte social.
Des de la Regidoria de Festes s'ha valorat que les normes de distanciament social impedeixen desenvolupar les festes amb una mínima normalitat i que, davant d’una situació tan excepcional com la que estem vivint, la millor opció és suspendre els actes festius.
L’Ajuntament de l'Ampolla continua treballant per programar una agenda alternativa per als ciutadans, les ciutadanes, visitants i turistes.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.