Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ajuntament de l’Aldea suspèn les Festes Majors

Publicat el 11/06/2020 20:59

L' Aldea

L’Ajuntament informa que després de dur a terme reunions sectorials amb totes les entitats i comissions implicades majoritàriament en la realització de les Festes Majors i les Festes dels Barris de l’Aldea, s’ha decidit anul·lar-les totes, a causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.
Aquesta decisió és també fruit del consens entre els municipis deltaics que hem acordat conjuntament suspendre els nostres actes festius.
Tot i estar en període de desconfinament i anar superant les fases poc a poc, malauradament no es pot garantir el compliment de les mesures establertes per dur a terme festes d’aquestes dimensions, sense risc de contagi ni de contacte social.
L’Ajuntament derivarà moltes de les despeses que implicaria realitzar aquests actes a continuar emprenent les mesures econòmiques i de reactivació de l’economia, les quals algunes ja han estat aplicades per part de l’equip de govern per combatre la crisis social i econòmica que ha provocat el coronavirus (ajudes, repartiment de mascaretes a tota la població, laldeaglobal, celeritat en pagaments als proveïdors, exempcions fiscals, inversions, compra de material sanitari, distribuir el màxim tasques de manteniment entre l’empresariat local de l’OGEM, etc.)
La regidoria de Festes, la Regidoria de Tradicions, la Comissió de Festes, la Comissió de Bous, les pubilles i hereus 2020 i tota la resta d’entitats implicades en l’organització d’actes festius han constatat que les normes de distanciament social impedeixen desenvolupar les festes amb una mínima normalitat i que, davant d’una situació tan excepcional i greu com l’actual, la millor opció és suspendre els actes festius.
Aquesta és una més de totes les decisions difícils que ens ha tocat prendre per part de l’Ajuntament en aquest context de pandèmia, però hem d’estar a l’alçada del moment per superar aquesta difícil situació junts i intentar garantir la seguretat i la salut dels nostres veïns i veïnes que tan bé ho han estat fent fins ara. Agraïm un cop més la vostra comprensió i esperem que l’any que ve tot torni a la normalitat, aquest és el millor desig que podem tenir ara mateix, tenir salut i guanyar el pols a la maleïda malaltia.
L’Ajuntament continuem treballant per programar una agenda alternativa per als nostres veïns i veïnes.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.