Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, inaugura virtualment la 17a Festa de la Cirera de Paüls

Publicat el 06/06/2020 14:33

Paüls

Els actes es podran visualitzar a través de les xarxes socials i d’un nou portal web que facilita la compra directa de cireres als productors de Paüls.


Paüls ha encetat, aquest dissabte al matí, una nova edició de la Festa de la Cirera, un esdeveniment de referència en la promoció d'aquest fruita tan apreciada i que esdevé un dels símptomes més evidents que l’estiu ja és a prop. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat aquest certamen, enguany de forma telemàtica, lamentant no poder assistir-hi presencialment per la situació d’emergència sanitària. També ha volgut felicitar els productors i a l’Ajuntament de Paüls per haver-se reinventat amb un edició digital d’aquesta tradicional festa, una cita en què cada any col·labora la Diputació de Tarragona.


Precisament l’alcalde de Paüls, Enric Adell, ha agraït a tothom que ha fet possible aquesta reinvenció i els ha permès, de la millora manera possible, organitzar aquest esdeveniment “la Festa de la Cirera és molt important per a Paüls i havíem de fer aquest esforç per tal de gaudir de tot un cap de setmana de la nostra cirera, gastronomia, cultura i tradició”.


Llauradó ha aprofitat la inauguració per reivindicar la importància del sector primari: “durant aquests darrers mesos, molts productors locals i botigues de pobles i ciutats ens han subministrat el que necessitàvem, i hem apreciat i reconegut la feina incansable dels nostres agricultors, i el valor i la qualitat que hi ha darrere de cada producte km0”. A més, Llauradó ha volgut destacar la iniciativa de Paüls amb el portal web cireradepauls.cat que brinda l’oportunitat de comprar directament cireres als pagesos i pageses de Paüls, “una opció immillorable, des de casa, de contribuir al futur de l’agricultura, de la cultura, de l’artesania, del turisme, i de la gastronomia del nostre país”.


La 17a edició de la Festa de la Cirera de Paüls oferirà durant tot el cap de setmana exposicions d’objectes artesans, mostra de treballs en pauma a càrrec de llatadores locals, demostracions de cuina, actuacions musicals i l’entrega del Premi a la Millor Cirera 2020. La ciutadania podrà veure tota la programació des de la pàgina web cireradepauls.cat o també a través del canal de Youtube i les xarxes socials de l’Ajuntament de Paüls.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari