Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La UD Jesús i Maria estudia fer filial

Publicat el 31/05/2020 12:01

GandesaTortosa

La UD Jesús i Maria ja fa setmanes que està treballant per poder tornar a fer un filial. La junta directiva ho està estudiant i la intenció seria poder fer-lo. Falta acabar de parlar-ho amb jugadors que acaben del juvenil i amb d’altres de generacions anteriors que podrien tornar. “I si la resposta és l’esperada, farem equip a Quarta catalana”. D’aquesta forma, hi ha 3 clubs que estan gestionant poder fer filials per competir a Quarta, és el cas del Jesús i Maria, l’Ametlla i la Cava, aquest darrer ja el tenia però hi havia dubtes de que pugués continuar. I la idea es fer-lo.


El Tortosa va dir al seu dia que en tindria, però el fet que ha pujat el juvenil a Preferent ha canviat els plans ja que es preveia que jugadors del juvenil puguessin alternar amb el filial de Quarta, però ara, en pujar de categoria, aquesta opció ja no pot poduir com es pensava.


Estaria força bé que tots aquests equips que ara ho anuncien acabessin fent filials per incrementar el nombrede participants i així els clubs de la categoria es veiessin protegits per tenir un campionat competitiu. La preocupació sorgeix una vegada dos equips, Gandesa B i Pinell, pugen de categoria i, per la decisio presa al seu dia per l’aturada, enguany no hi ha descensos de Tercera. El clubs de la categoria es senten desamparats i estan preocupats per si queda una competició minsa d’equips. La inscripció d’aquests filials, cas de produir-se, donaria més consistència a la competició.


 


Foto: Facebook UD Jesús i Maria


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.