Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Ferran Roig no continua a la Rapitenca i tampoc ho farà De la Torre, que fitxa amb l’Amposta

Publicat el 31/05/2020 10:45

AmpostaL' AmpollaTortosa


El jugador cavero de la Rapitenca, Ferran Roig, no segueix a la Rapitenca. D’entrada, Ferran, que havia tingut altres propostes, com una del Tortosa, va decidir finalment renovar amb el club rapitenc. No obstant, una vegada dimecres passat es va saber oficialment, amb la resolució federativa del futur de les competicions, que l’equip pujava a a Primera catalana, els plantejaments del jugador van canviar. Ferran explicava a Més Ebre que “vaig renovar però sempre pensant que estariem a segona catalana. Però, tal com tinc la vida ara, amb un xiquet petit, la meua situació personal no és compatible amb tot el que comporta competir a Primera catalana, perquè suposa molta més exigència i sobretot desplaçaments llargs en caps de setmana. M’agradaria destacar el tracte que he rebut de la Rapitenca, ha sigut sempre de 10. I han entès la meua situació i els meus plantejaments actuals”.


La destinació de Ferran podria ser Tortosa, tot i que també està en converses amb el Perelló i l’Ampolla. El Tortosa, de qui ja va tenir una trucada fa unes setmanes, sembla una opció ferma per al futur esportiu de Ferran que, d’aquesta forma, tornaria al club roigiblanc. El jugador, durant les jornades disputades en la passada lliga, va ser dels més destacats de Rapitenca a la mitja punta de l’equip. Si fitxa amb el Tortosa, Ferran tornaria a coincidir amb Ivan Gasparin. I podriatrobar-se també amb el germà d’aquest darrer que estava a la Sénia, Sergi Gasparin.


En la mateixa situació que Ferran s’ha trobat De la Torre: “pujar a Primera catalana comporta més exigència amb desplaçaments llargs els caps de setmana. Per temes laborals i també per responsabilitats de caire personal, fins ara, ja havia tingut dificultats per poder disputar els partits. En una categoria més, les dificultats incrementaran. I ho he plantejat al club i han entès la meua posició. No hi ha res més. Estic molt agraït a la Rapitenca per la confiança mostrada i pel tracte de tota aquesta temporada”. De la Torre jugarà a l’Amposta la temporada propera. D’altra banda, de la Rapitenca, dir que Andi Alarcón ha renovat. Ja vam explicar divendres en l’edició en paper de Més Ebre que estava esperant, a través d’una agència, una oferta de Tercera divisió. Andi, amb l’ascens a Primera catalana, ha decidit no esperar i fitxar amb la Rapitenca. Rafa Llop, en canvi, sí que continua a l’espera de l’agència i d’una possible oferta. Finalment, informar que el porter Jose Ruiz (Catllar) torna a la Rapitenca. Era un fitxatge que es preveia una vegada Ródenas va rebre la baixa. També es va dir que, d’alguna manera, la Rapitenca podia estar interessada amb Josué, però el porter, recuperat de la lesió, seguirà a Tortosa.


Foto: facebook UE RapitencaComparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.