Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Comunicat del Departament de Salut 27 de maig

Publicat el 28/05/2020 15:29

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre, ahir dimecres dia 27 de maig, va haver-hi un cas positiu de coronavirus SARS-CoV-2


Pel que fa a les residències ebrenques no va existir cap cas positiu.


La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària.


Així mateix, el Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 65.901 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.034 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 164. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.555 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.817 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.


Informació declarada per les funeràries


Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.180 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.663 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.974 a una residència i 778 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació. Dades territorials: aquesta nota s’acompanya d’un arxiu adjunt on es poden consultar les dades territorials d’impacte de Covid-19 per regió sanitària de Catalunya.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.