Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

FCF: es coneixen els equips ebrencs que pugen de categoria

Publicat el 27/05/2020 19:47

GandesaL' Aldea

La Junta Directiva de l’FCF ha aprovat per unanimitat resoldre el futbol i futbol sala territorial amateur sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions. En les categories de base tampoc hi haurà descensos i es produiran els ascensos derivats de la cobertura de vacants.


No es pot parlar d’informació oficial però, amb la resolució, pel que fa a futbol amateur, a les Terres de l’Ebre, segons fonts consultades, dir que pugen: Gandesa i Rapitenca (a Primera catalana), Remolins-Bítem i Aldeana (a Segona) i Gandesa B i Pinell (a tercera).


Per tant, s’interpreta que la Primera catalana quedarà amb 40 equips. Han pujat els 6 liders de cada grup de Segona més 3 segons classificats. I de Tercera catalana pugen a Segona els dos primers; en clau ebrenca, el R Bítem i l’Aldeana i així els altres primers dels altres grups de la provincia amb el que podria quedar una segona catalana de 20 equips. Ara cal esperar per saber com es disputaran les competicions, si es fa una lliga amb tots els equips de cada grup o si es fan subgrups.


Demà intentarem aportar més informació.


Autor: Michel Viñas


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari