Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Comunicat del Departament de Salut 22 de maig

Publicat el 23/05/2020 12:51

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre, ahir divendres dia 22 de maig, no va haver-hi cap cas positiu. Els casos sospitosos (determinats per professionals facultatius sense prova feta) van ser 63.


I pel que fa a les residències ebrenques, dir que no va haver cap cas sospitós de cap resident. Tampoc va existir cap cas positiu a les residències.


A més, en total, destacar que van haver-hi 3 altes.


Així mateix, el Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 64.794 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2. D’altra banda, hi ha un total de 221.156 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas. Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.013 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 214. A més, 2.775 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 36.962 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.660 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 36.370 són casos sospitosos.


Informació declarada per les funeràries


Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.800 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.589 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.918 a una residència i 774 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació. Dades territorials: aquesta nota s’acompanya d’un arxiu adjunt on es poden consultar les dades territorials d’impacte de Covid-19 per regió sanitària de Catalunya.Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.