Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les Terres de l’Ebre només tenen 1 pacient covid hospitalitzat a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre

Publicat el 21/05/2020 11:47

AmpostaTortosa

L’Atenció Primària ha realitzat 137 PCR fins al moment, dels 111 resultats que actualment es coneixen, 1 és positiu i 110 negatius. Els hospital de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat per la COVID19. Aquest pacient es troba a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre. Per tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal d’Amposta, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic covid positiu.


A més, tal i com es va informar fa dos dies, les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d’infància protegida de les Terres de l’Ebre continuen sense cap cas positiu.


A aquesta dada, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’informa que fins ahir des de l’entrada en Fase 1 de desescalada, per part de l’atenció primària, es van realitzar 137 PCR de les quals es coneixen 111 resultats sent 1 positiu i 110 negatius.


La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre afirma que “aquestes dades ens fan ser optimistes per tal que el pròxim dilluns pugem entrar en Fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut”.


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.