Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Aldea: millora de la seguretat viària enfront L'Ajuntament

Publicat el 20/05/2020 11:41

L' AldeaTortosa

La Regidoria de Seguretat, ha instal·lat dos semàfors intel·ligents regulant l'accés a l'av. Catalunya des de la Plaça de l'Ajuntament, la funció d'aquests semàfors serà la de regular i controlar la velocitat fins a un màxim de 50 km/h i a la vegada facilitarà la sortida dels vehicles que s'incorporen des de l'av. Robert Graupera i de l'esplanada de la via.


D'aquesta manera quan un vehicle circuli a més de 50 km/h, els semàfors detectaran el vehicle i es posaran en roig, impedint la circulació dels vehicles que no respecten la velocitat, a la vegada aquesta instal·lació comportarà la retirada dels ressalts de goma que hi ha actualment a l'av Catalunya, fet que evitarà una circulació més còmoda i moderada per als vehicles.


A part d'aquesta acció, també s'estan treballant altres millores a diferents punts del nucli urbà com ara, la millora de la senyalització horitzontal a l'av. Catalunya zona rotonda de Tortosa, Pàrquing de l'esplanada de la via i Robert Graupera, millora de la senyalització horitzontal i vertical al barri de les escoles i facilitarem la doble direcció al c/ Sant Genís entre la ctra. de Tortosa i el C/ Església (zona Pòdium).


Pepe Caballé Regidor de Seguretat : ”Des de L'Ajuntament estem treballant aquests dies a diferents punts del municipi, per tal de millorar la circulació viària al nucli urbà, destacant les actuacions a l'av. Catalunya.”


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.