Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ampolla: ja es pot consultar el curs de prevenció de contagi de la Covid-19

Publicat el 19/05/2020 17:48

L' Ampolla

En el marc del pla de prevenció "L'Ampolla Covid-Safe", que té com a objectiu transformar el municipi en un lloc segur sanitàriament, a partir d'aquest dimarts, 19 de maig, s'ha posat en marxar un curs online adreçat a la ciutadania.


Des de l'Ajuntament, "demanem que tots els ciutadans i les ciutadanes del municipi el cursin, ja que a través del qual s'explica què s'ha de fer per prevenir possibles contagis tant per a un mateix com per a la resta de persones i d'aquesta manera, es pot minimitzar el risc de propagació del virus".


Per accedir al curs podeu clicar en aquest enllaç: ampolla.cat/covid-safe.


"Busqueu l'apartat on posa curs de prevenció per a la ciutadania. Un cop dins, podreu escollir l'opció de fer el curs en català o castellà. Després seleccioneu l'opció d'accedir al curs. El curs val 10 euros, però si introduïu el codi que us facilitem en aquesta publicació al formulari de pagament, a l'apartat "aplicar cupó", és totalment gratuït. El codi que heu d'introduir a l'apartat "aplicar cupó" és: 2020Endavant! Trobareu totes les instruccions detallades de com accedir al web de l'Ajuntament. El curs es pot realitzar a través de qualsevol dispositiu tecnològic, sigui mòbil, tauleta o ordinador". En cas que hi hagi algú que no disposi de cap dispositiu electrònic per fer el curs, quan s'iniciï la fase 2, que està previst que a les Terres de l'Ebre sigui a partir de dilluns 25 de maig, podrà realitzar-lo a la Biblioteca municipal, sempre demanant cita prèvia trucant al telèfon 977 46 02 16 per evitar possibles aglomeracions.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.