Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Bartolo Meca renova a l’Aldeana

Publicat el 17/05/2020 12:37

L' Aldea

 Bartolo Meca seguirà entrenant la UE Aldeana, club que ja planifica la propera temporada en la que encara no sap si competirà a la Segona catalana o a la categoria actual. L’Aldeana està pendent de la resolució federativa pel que fa als ascensos. En aquests moments, a falta de confirmar, tot apunta a que l’Aldeana la propera lliga la jugaria a Segona. Però falta aclarir-ho. Dependrà, d’entrada, de si es fan tres grups de Primera catalana i que la Segona, llavors, amplie equips per a poder encaixar els 6 equips que pujarien dels 3 grups provincials de Tercera (els dos primers de cada grup). Aquesta podria ser una previsió.


I si s’acumulen 20 equips a la Segona catalana grup 6, depèn de quan es pugui començar a jugar, es podrien fer dos grups de 10 equips.


És només una possibilitat i que cal contemplar-la com a tal, a hores d’ara. També cal considerar si hi ha cap renúncia d’alguna equip per jugar a Segona i això, segons la zona d’on fos aquell equip, podria estira més ascensos amb un tercer classificat que podria tenir opcions. Estem parlant de casos hipotètics. El que si que cal aclarir, segon van informar a Més Ebre fonts federatives, és que la possibiloitat de fer dos grups


de Segona catalana a la provincia de Tarragona (un dels dos ebrenc) no es produiria fins la campanya 21/22. O sigui, aquesta opció primer s’hauria de plantejar i l’assemblea de clubs (quan es faci) decidiria. Si l’assemblea ho aprova, aquesta acció tindria lloc la lliga 21/22 i el que sí que representaria és que la propera campanya comportaria alguns ascensos més de Tercera a Segona. Com sempre diem, tot està a l’aire i pendent de confirmar-se.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari