Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles renúncia per qüestions professionals

Publicat el 15/05/2020 17:56

L' Aldea

Pilar Centelles ha considerat deixar el càrrec a disposició de l’alcaldia per no poder dedicar-s’hi plenament. El nivell de dedicació que requereixen els càrrecs i regidories de l’Ajuntament, amb la seua situació professional, fa que no pugui garantir la seua íntegra dedicació, per això deixa pas a un altre company. Carlos Gilabert prendrà el relleu com a nou regidor substituint a Pilar Centelles. La notícia es feia pública ahir dijous al plenari telemàtic que va realitzar tot el consistori.
L’Alcalde, Xavier Royo, agraeix la feina feta a la Regidora Pilar Centelles, i destaca la que “el nivell d’accions que ha engegat a les seues àrees han estat de gran nivell i deixà el llistó molt alt, afegeix que “sempre dol que una companya de grup abandoni abans d’hora, però entenc la seua situació. Al seu relleu Carlos Gilabert amb el qual confio plenament per la seua experiència , ja que va ser Regidor de la legislatura 2011 / 2015 i coneix molt bé l’Ajuntament de L’Aldea.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.