Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

CF L’Ampolla: Llàtzer Bru, amb 22 anys, podria el president més jove de la història del futbol

Publicat el 12/05/2020 21:05

L' Ampolla

La setmana passada vam informar que Paco Gilabert deixava la presidència del CF L’Ampolla després de 12 anys al capdavant del club. Des d’aquell moment, es va obrir un període de presentació de candidatures. Cal dir que des d’un principi va haver-hi una possibilitat ferma amb una candidatura que es va anar gestant, i que tenia un candidat a la presidència. A la vegada, va existir un altre grup amb interés per poder formar una candidatura però que, d’entrada, no tenia president. Finalment, per treballar tots en una direcció, aquest grup que tenia interés però que li mancava president apuntala la candidatura que ja estava molt avançada i, d’aquesta forma, es crea una única candidatura.


El candidat a la presidència d’aquesta candidatura és Llàtzer Bru, un jove ampollero de 22 anys. Quan s’obri el termini, Llàtzer presentarà la seua candidatura i, si no hi ha res de nou, serà el proper president de l’Ampolla. Quan es confirme, serà el president més jove de la història del país. Un cas únic. El propi Llàtzer volia aclarir a Més Ebre que “no em puc considerar president encara, en cap cas. Presentarem la candidatura i quan passi el termini, si no n’hi ha cap altra, llavors sí que ho seré. Però ara sóc un candidat”. Sobre el fet que als 22 anys no és gens habitual ser president d’un club, Llàtzer Bru diu que “no és normal però en el meu cas, una vegada vaig assabentar-me que Paco volia deixar-ho, em va semblar un gran repte. Em motiva molt representar al club del meu poble que, a més, és un històric al nostre futbol. Això per un costat, i per un altre he de dir que he acabat els estudis i tinc temps per davant com per poder-me dedicar. Tinc al costat gent que em dóna molt de suport i que també té molta il.lusió, com tots els que s’han sumat en aquesta candidatura per unir esforços, amb ganes de treballar per l’Ampolla. Aquests són els motius que m’han impulsat i ja estem treballant. Una vegada es confirme la candidatura seguirem fent-ho per tirar avant l’entitat. Sóc jove i per això estic obert a escoltar les opinions de la gent que té experiència en el camp directiu. Hem d’aprendre i estem disposats i amb voluntat de fer-ho”.


El nou projecte esportiu, cas de procamar-se la candidatura de Bru, estarà basat en recuperar jugadors locals que estant jugant fora del municipi. S’ha parlat amb un tècnic, i un cop es confirme tot, es farà oficial. Llàtzer Bru, quan sigui el president de l’Ampolla, serà el més jove de la història del futbol, amb 22 anys.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.