Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Paco Gilabert deixa la presidència del CF l’Ampolla, després de 12 anys al càrrec

Publicat el 06/05/2020 18:25

AlcanarL' AldeaL' AmpollaTortosa

Després de 12 anys a la presidència del club ampollero, Paco Gilabert ha decidit deixar el càrrec. Una decisió meditada i que no té marxa enrera. El propi Gilabert manifestava que “vaig agafar el club, fa 12 anys, amb molta gent a la junta i amb moltes il.lusions per part de tots. Els anys han anat passant i la gent s’ha anat cansant i ho ha anat deixant. Això s’ha d’entendre perquè és normal. I a la junta ja aquesta temporada ens hem trobat amb pocs efectius per poder tirar el club endavant. Les darreres setmanes he tingut temps per pensar-ho bé i crec que ara m’ha arribat el moment de fer un pas al costat i permetre l’arribada de gent amb il.lusions renovades. Per això he pres la decisió”.


Paco, amb una carta, ha anunciat al soci la convocatòria d’eleccions. Del 18 al 24 de maig estarà obert el període de presentació de candidatures, i del 25 al 27, en el cas d’haver-ne, es proclamaran. El dia 8 de juny estarien previstes les eleccions. En els darrers mesos s’ha especulat que podria existir una alternativa per a la directiva però ara, quan arriba l’hora de la veritat, caldrà veure si aquesta possibilitat és fa una realitat o no. És important també que pugui sorgir un relleu per la planificació de la nova campanya, malgrat que, per la pandèmia, l’inici de la propera lliga es preveu més tard del normal.   Paco, en la carta, agraia el suport dels socis i també dels membres de junta d’aquests anys, així com també destacava el suport de l’Ajuntament i els patrocinadors. La temporada propera, com per a tots els clubs, es presenta complicada. Paco aclaria que “està clar que la crisi que estem vivint tindrà conseqüències i un club com el nostre no serà una excepció. Hem de tenir en compte que les festes de Sant Joan i del Carme permetien tenir uns ingressos, amb molt de treball, a les barres del ball. I, de moment, aquestes festes no es poden fer. No obstant, es poden celebrar més endavant i, en qualsevol cas, la nova directiva, com totes les dels clubs, per a la propera campanya ha de ser conscient que s’ha de basar en les possibilitats reals que l’entitat tindrà i que, lògicament, poden ser inferiors per la situació que es presenta en tots els ambits”. En aquest sentit, Paco aclaria que “jo estic disposat a ajudar a la nova directiva i el nou president, si així ho desitgen, el temps que sigui necessari per fer un cop de mà i orientar amb el faci falta. Si necessiten col.laboració, la meua la tindran. I espero que pugui entrar gent nova amb molta il.lusió i força per tirar el club avant. Segur que algú sortirà”. Paco Gilabert va ser jugador de futbol amb diversos equips com l’Ampolla, Nàstic la Cava o Vilanova. Quan estava al Nàstic juvenil, va ser l’únic jugador de la provincia que va jugar amb la selecció catalana. Aviat, per una lesió, va haver de penjar les botes i molt jove, amb 26 anys, va començar la trajectòria com a entrenador, fent història a l’Ampolla on va assolir dos ascensos seguits, de Segona regional a Preferent, amb un equip plagat de jugadors locals. També va fer història amb l’Alcanar amb qui va pujar a Preferent i al Catalònia, on va assolir dos ascensos seguits (de Segona regional a Preferent). Així mateix va entrenar al Perelló, Rapitenca i Aldeana. Posteriorment, va inciar la seua etapa com a president a l’Ampolla i que ha durat 12 anys. Persona de bon tracte, és una instiució al futbol ebrenc. Tota una vida dedicada a aquest esport. Paco Gilabert, un dels històrics, fa un pas al costat en la seua vinculació directa al futbol. No obstant, segur que, encara que ara com aficionat i també com a avi d’un jove jugador, el seguirem veient pels camps de les Terres de l’Ebre.


Foto: Ràdio Tortosa.  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.