Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de L'Aldea repartirà mascaretes per a tota la població

Publicat el 06/05/2020 13:41

L' Aldea

Des de l'Ajuntament us informem que, tal i com havíem anunciat en un vídeo comunicat d’alcaldia anterior ( https://bit.ly/2SGJHdy ), ja tenim programat com serà el repartiment de mascaretes per a la població. Finalment, després d'estudiar totes les possibilitats i col·lectius, hem cregut convenient fer entrega d'una mascareta a tota la població major de 2 anys, donada la desescalada del confinament.


Es donarà una mascareta quirúrgica a tots aquells empadronats a data 28.04.20 de més de 13 anys. Pel que fa als més petits es repartiran unes mascaretes reutilitzables entre els nens i nenes de 3 (tots els que fan els 3 anys aquest 2020) a 12 anys. Als més petits de 2 anys no es repartiran mascaretes.
Estem a l'espera de rebre el material i organitzar-lo per fer el repartiment a domicili, preguem paciència ja que preveiem que encara pugui tardar uns quinze dies en poder-se repartir casa per casa.
Informarem del dia que es començarà a fer el repartiment.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.