Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Kiki no segueix a Camarles

Publicat el 05/05/2020 11:37

Camarles

En ple Estat d’Alarma, els moviments a les banquetes ebrenques no s’atura. Avui ha estat el Camarles qui ha anunciat que el tècnic del primer equip, Kiki, no continuarà. Des de la junta directiva, Josep Bertomeu ha aclarit que “estem molt agraïts a Kiki pel seu treball i pel tracte. Hem de recordar que l’any passat vam poder fer equip gràcies a ell quan, després de no poder fitxar més jugadors de l’Ebre, va portar-ne de Tarragona i que ell coneixia. La veritat és que la seua implicació ha estat important i hem conegut un home de futbol que sap que a Camarles té les portes obertes. No obstant, la temporada fins la suspensió, ha estat complicada. Aclarir que per uns motius o per uns altres, hem tingut moltes baixes i això, juntament amb la falta de compromís que ha existit per part d’alguns jugadors en moments determinats, tampoc ha ajudat al tècnic. Per tot plegat, durant la lliga vam haver de parlar amb els jugadors al vestidor en algunes ocasiuons. En qualsevol cas, hem vist ara que era el moment de tancar aquesta etapa i començar-ne una altra i aquest ha estat el motiu de la no renovació del tècnic”. El nou entrenador del Camarles es coneixerà en breu. Prové del futbol tarragoní.


Per la seua part, Kiki deia que “agrair a Camarles l'oportunitat d'entrenar durant aquestes 2 temporades. Em porto grans records i també l'amistat de moltes persones. Voldria desitjar sort al club en el futur. I sobretot agrair a José Bertomeu i a Santi Forastero, que ha estat al meu costat aquests dos anys, el gran tracte que han tingut amb mi. I agrair també a Més Ebre i especial a Michel Viñas per l'apreci rebut”.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.