Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Educació implementa nous estudis professionals per al curs 2020-21 a les Terres de l’Ebre

Publicat el 04/05/2020 14:24

AlcanarTortosaUlldecona

Els instituts Sòl de Riu d’Alcanar, Dertosa de Tortosa i Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona oferiran diversos nous cicles formatius 


Tot i la situació actual causada per la pandèmia del COVID-19, el proper curs 2020-21 a les Terres de l’Ebre s’implantaran nous estudis de Formació Professional per tal de seguir amb el desplegament del mapa de la Formació Professional iniciat aquest curs escolar 2019-20.


Concretament, a l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar s’implantarà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Vídeo, Discjòquei i So de la família professional d’Imatge i So, inexistent fins al moment a les Terres de l’Ebre. Aquests estudis són fruit de l’acord entre l'Ajuntament d'Alcanar i els Serveis Territorials d'Educació de les Terres de l'Ebre, així des de l’Ajuntament es facilita l'ús d'instal•lacions municipals i col•labora en l'adquisició d'equipament dels estudis professionals.


Al mateix temps, l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona oferirà el Programa de Formació i Inserció (PFI) Auxiliar de Construcció, com a punt d’inici dels propers estudis de CFGM de Pedra Natural de la família professional d’Indústries Extractives per al curs 2021-22.


Ambdós ensenyaments, a Alcanar i Ulldecona, naixen arran de l’acord polític de cooperació entre les conselleries d’Educació de la Generalitat de Catalunya i de la Generalitat Valenciana per tal d’impulsar i coordinar conjuntament l’oferta territorial d’estudis professionals en el marc dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Taula del Sénia. En aquest sentit, l’objectiu és augmentar l’oferta d’FP en el proper curs 2021-22 a d’altres centres educatius del territori del Sénia.


D’altra banda, a l’Institut Dertosa de Tortosa s’implanta el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Direcció de Cuina, que s’afegeix al CFGS de Direcció de Serveis en Restauració, que s’ha implementat aquest curs 2019-20, i que s’oferiran de manera alterna els propers anys, aconseguint així implantar aquests estudis, llargament esperats, a les Terres de l’Ebre.


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.