Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Centre Empresarial Terra Alta i l'Ajuntament de Gandesa finalitza la Matinal de Formació en línia

Publicat el 17/04/2020 13:42

GandesaHorta de Sant Joan

El Centre Empresarial Terra Alta i l'Ajuntament de Gandesa ofereixen des de principis d'any les Matinals de Formació, un cicle de jornades en què s'aposta per la formació d'empreses i comerços del territori. Degut a la crisi del coronavirus que estem vivint, aquestes Matinals que en principi eren de caràcter presencial, s'han adaptat per oferir-les en línia i així seguir amb l'activitat del Centre Empresarial, i donant l'oportunitat a empresaris i emprenedors, d'aprofitar aquests dies per formar-se.


Els passats 9, 14 i 16 d'abril va tenir lloc la primera edició en línia d'aquestes formacions, encarada al sector turístic de la Terra Alta, sota el títol "Noves eines de dinamització turística", es presentaven una sèrie d'instruments innovadors per al sector turístic. El curs va estar impartit per Jordi Benavent, de l'empresa Garbinada d'Horta de Sant Joan, i hi van assistir de forma virtual un total de 18 persones vinculades a empreses o ens relacionats amb el sector turístic de la comarca.
En els pròxims dies, s'organitzaran noves Matinals de Formació en línia enfocades a la formació en xarxes socials per als negocis i a l'economia social.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.