Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Ulldecona: reducció del cànon de l'aigua

Publicat el 17/04/2020 09:40

Ulldecona

L’Agència Catalana de l’Aigua aplicarà una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig. La mesura també s’ha fet efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques. Així mateix, i per als col·lectius més vulnerables que ja avui s’estan beneficiant del cànon social zero en el primer tram, o aquells que hi puguen entrar a partir de la crisi provocada pel virus Covid-19, s’amplia la gratuïtat del cànon social a la resta de trams en el cas que el seu consum se situï per sobre del primer tram. Es tracta de mesures d’ajut social i d’atenció per a les famílies en aquests moments de dificultat i un suport a les empreses per tal d’ajudar a garantir l’activitat econòmica. Les empreses subministradores d’aigua, que en el cas d’Ulldecona és Sorea, incorporaran les bonificacions automàticament al rebut de l’aigua, no s’ha de fer cap gestió addicional.


D’altra banda, durant la primera quinzena del mes d'abril, la Policia Local d'Ulldecona ha aturat 636 vehicles per tal de garantir el compliment de les mesures de l'estat d'alarma i les restriccions de mobilitat establertes. Així mateix, s'ha sancionat a 13 persones. Policia Local, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil continuen dia a dia desenvolupant tasques de vigilància i establint punts de control a Ulldecona i barris, atès que no es pot circular ni passejar pel carrer sense causa justificada. Queda't a casa i compleix les recomanacions de les autoritats sanitàries!
L’Ajuntament faldut també informa que treballadors del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), que gestiona el servei de recollida d'escombraries, han dut a terme aquestes darreres hores tasques de desinfecció dels nous contenidors instal.lats a Ulldecona recentment. La neteja s'ha intensificat atesa la situació generada pel COVID-19 i es fa amb productes homologats i seguint els protocols establerts.
Pel que fa al Mercat municipal, avui divendres tornarà a obrir portes el mercat municipal d'Ulldecona només per a la venta de productes d'alimentació i seguint les instruccions del RD 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma. L'accés es farà només per la porta del Carrer Vidal i Barraquer i en tot moment hi haurà control d'aforament.
Finalment, Televisió Ulldecona comunica que està treballant amb els vídeos i fotografies que us vau fer el passat diumenge dia 12 d'abril en la iniciativa de la Banda de Música i la Ràdio, per tenir un bon record de com Ulldecona manté ben vives les tradicions tot i el confinament. Podeu enviar els vostres vídeos i fotos via whatsapp al mòbil 620018835. Si us vau fotografiar amb el mantó, tocant o ballant al balcó, envieu les imatges. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.