Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Diputació de Tarragona col·labora amb el teixit emprenedor per fabricar viseres de protecció impreses en 3D per a ens locals de la demarcació

Publicat el 06/04/2020 18:17

Flix

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus ha cedit dues impressores 3D per ampliar-ne la capacitat de producció


 Davant la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus, la Diputació de Tarragona ha impulsat diverses accions de col·laboració amb el teixit emprenedor de la demarcació per tal de facilitar la fabricació de viseres de protecció, mitjançant impressores 3D, per al personal dels ajuntaments i consells comarcals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. A més, l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus ha cedit dues impressores 3D del centre educatiu per poder ampliar-ne la capacitat de producció. 


D'aquesta manera, s'han repartit entre els ens locals les primeres pantalles de protecció facial, fabricades pel taller reusenc de fabricació digital Laserlab3D. D'altra banda, les dues impressores 3D i la matèria primera (filament de plàstic PLA i acetats transparents) de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus s'han cedit al Centre d'Empreses de Flix, on es troba l’empresa DiginCreate 3D, per a la fabricació de fins a 1.000 viseres de protecció facial per a ús sanitari. 


Aquestes col·laboracions amb la comunitat emprenedora de la demarcació, se sumen a altres accions que la Diputació de Tarragona està impulsant per estar, ara més que mai, al costat del món local, intentant donar resposta a les peticions dels ajuntaments de la demarcació per tal de minimitzar els efectes de la crisi sanitària generada per la COVID-19. En aquest sentit, també es manté en contacte amb la comunitat d’aficionats al món de les impressores 3D, ‘3dactivistes.org’, per a possibles noves col·laboracions.


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.