Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Amposta: Prop d’un centenar de persones s’inscriuen a la borsa del voluntariat per la COVID-19:

Publicat el 01/04/2020 19:08

Amposta

Actualment una seixantena realitzen tasques voluntàries per a persones que no poden sortir de casa.


Prop d’un centenar de persones s’han inscrit, des que va començar l’estat d’alarma per la crisi de la Covid-19, a la borsa del voluntariat de l’Ajuntament d’Amposta, que realitzen tasques de suport a persones vulnerables que no poden sortir de casa bé perquè tenen la mobilitat reduïda bé perquè són població de risc. Anar a fer la compra, traure el gos a passejar, anar a buscar medicaments a la farmàcia o fer acompanyament telefònic a persones que estan soles durant el confinament són alguens de les tasques que estan realitzant les persones d’aquesta borsa, creada per les àrees de Participació Ciutadana i Serveis Socials. Aquestes persones voluntàries també col·laboren amb el grup de Makers de les Terres de l’Ebre que estan fabricant viseres homologades per Salut, recollint el material per a fabricar-les i després portant les viseres ja fabricades als seus destinataris.


 "Actualment, de les 93 persones inscrites hi ha una seixantena de voluntàries i voluntaris activats", explica la regidora de Participació Ciutadana, Carla Bonfill, qui agraeix la tasca realitzada per tots ells i assenyala que totes les tasques es fan complint les mesures de seguretat i higiene per evitar el contagi. "A tots els i les voluntàries se’ls ha donat una mascareta", diu Bonfill. De fet, les mascartes -fetes de tela i que serveixen perquè els voluntaris i voluntàries no puguin contagiar a ningú- també les va fabricar una persona voluntària, a qui Bonfill també agraeix la tasca feta. "Ens va cosir un centenar de mascaretes, que va cedir a l’Ajuntament per protegir el voluntariat", clou la regidora de Participació Ciutadana. 


 


 


 


https://www.amposta.cat/ca/registre/covid-19-prop-un-centenar-persones-sinscriuen-borsa-voluntariat-covid-19


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.