Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Salut contacta amb joves de Santa Bàrbara que van estar de creuer, arran del positiu d’una professora de Covid-19

Publicat el 27/03/2020 12:58

Santa Bàrbara

(La Plana Ràdio). Alumnes de 2on de Batxillerat de l’IES les Planes de Santa Bàrbara van marxar de creuer el dia 9 de març, quan encara no s’havia decretat el confinament al nostre País. Eren conscients que no podrien baixar en cap dels ports que tenien persones afectades, segons ens explicaven només van baixar el primer dia a Mallorca, la resta de viatge va ser per mar i amb unes mesures extremes de neteja dalt del vaixell.


La Directora Territorial de Salut Mar Lleixà avui divendres contactava amb l’alcalde de Santa Bàrbara per informar-lo de les actuacions que s’havien fet al respecte, desprès que una professora que els acompanyava, hagués donat positiu en Covid-19 el dia 26. El servei de Salut ha contactat amb les famílies d’aquests alumnes per conèixer si algú havia presentat símptomes i en un principi desprès de 12 dies cap d’ells n’ha tingut.


Sortosament la professora a hores d’ara està donada d’alta i seguint la recuperació des del seu domicili. Ollés també ens recordava que a Santa Bàrbara tenim dos positius de coronavirus, que en un principi no presenten gravetat i estan en aïllament domiciliari.


L’alcalde agraïa als ciutadans que segueixen les mesures i el confinament i recordava la importància de no abaixar la guardia.


NOTICIA DE LA PLANA RÀDIO


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari