Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Policia Local de Tortosa intrueix diligències a un ciutadà per incomplir repetides vegades l'ordre de confinament

Publicat el 25/03/2020 15:15

Tortosa

Li atribueixen un delicte de desobediència en haver sigut advertit prèviament més de vint vegades i haver rebut tres sancions per sortir de casa sense motiuLa Policia Local de Tortosa instrueix diligències judicials, per un suposat delicte de desobediència, a un veí de Tortosa que repetidament ha incomplit l'ordre de confinament per la pandèmia de coronavirus. Els agents del cos havien advertit en més de vint ocasions l'home perquè es mantingués al seu domicili, i li havien aixecat fins a tres actes davant la seua presència injustificada al carrer.


Juntament amb això, dimarts la Policia Local de Tortosa també va aixecar 17 actes sancionadores més a persones que no complien l'ordre de confinament, que se sumen a les 14 imposades pels Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu, l'alcaldessa Meritxell Roigé ha tornat a insistir en la crida perquè tothom es mantinga a casa seua: "és la única manera que tenim d'evitar que el virus s'escampe més, i per tant si ho complim podrem tornar el més ràpid possible a la normalitat", ha dit.


La reunió diària de la comissió de seguiment del Covid19 a Tortosa també ha donat a conèixer que ja s'ha repartit la majoria de targetes moneder a les famílies beneficiàries de la beca de menjador escolar. La previsió és que es puguen acabar de repartir aquest dimecres o dijous, encara que en alguns casos hi ha alguna dificultat per localitzar les famílies ja que les adreces no són correctes. Per aquest motiu, l'alcaldessa ha adreçat un missatge a les persones que les han de rebre perquè, si no se'ls hi lliura, ho comuniquen als serveis socials de l'Ajuntament, al 977 58 58 10.


Aquest telèfon també recull les necessitats que puguen tindre altres col·lectius de la ciutat i es manté actiu amb un equip de guàrdia. D'altra banda, també es mantenen activades diferents vies de comunicació amb el Serveis Integral d'Atenció a les Dones (SIAD): l'atenció telemàtica es fa al 977 44 58 97 o a siad.coordinacio@tortosa.cat. També hi ha un telèfon d'urgència per contactar amb una advocada, el 677 56 85 34, i un altre per contactar amb una piscòloga, el 677 56 85 78. Cal recordar que el telèfon d'atenció a les víctimes de violència de gènere a tot l'Estat és el 016.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.