Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Noves mesures de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre a partir de demà dimecres 18 de març

Publicat el 17/03/2020 18:16

AmpostaCamarlesL' AldeaTortosa

Per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus SARS –Cov-2 continuem adoptant mesures d’organització per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals i garantir els torns circuits diferenciats de patologia respiratòria.


Es mantenen les mesures anunciades i, a més cal afegir que:


Es tanca CAP de Camarles, l’atenció d’aquest consultori s’assumirà dels del CAP de l’Aldea. Els usuaris poden trucar-hi al 977 45 12 13.


Així mateix, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre celebrem la donació realitzada per la Fundació Port Aventura als hospitals d’aguts de la demarcació de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, entre ells l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal de Móra i l’Hospital Comarcal d’Amposta. Aquesta aportació, de forma consensuada, es destinarà a adquirir material per incrementar l’atenció de pacients crítics a la regió sanitària que es realitza a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cintra, hospital de referència del territori.


Així mateix, volem agrair tots els oferiments i donacions que rebem per part d’empreses, institucions, entitats i d’altres col·lectius que es realitzen a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre i que des de la mateixa es distribueixen al territori.


Us recordem la importància d’evitar en la mesura del possible desplaçar-vos al vostre centre sanitari i us recomanem que abans contacteu telefònicament. Igualment, us demanem que feu un ús responsable de tots els serveis d’urgències.


Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es recorda que si s’ha de fer qualsevol consulta mèdica, a més del 061 sempre podeu trucar al vostre centre d’atenció primària de referència i a Atenció del Ciutadà de la regió sanitària terres de l’Ebre al telèfon 977 44 81 70. Per a emergències important trucar al 112.


Per a informació o dubte per contactar amb la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre podeu trucar al telèfon 977 70 43 81.


A més informem que si necessiteu contactar tant amb el vostre CAP com amb l’Hospital Verge de la Cinta per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions o informació podeu fer-ho també a qualsevol hora a: http://www.icsebre.cat/wg/contacta i us donaran resposta en menys de 24 hores.


Un cop més agraïm la col·laboració i comprensió de tota la ciutadania per fer possible que mantinguem els serveis assistencials al nostre territori.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.