Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Parc Natural del Delta de l'Ebre apropa la seva biodiversitat a escoles i biblioteques

L'entitat oferirà una cinquantena de lots amb material divulgatiu relacionat amb la fauna i flora d'aquest espai.

El Parc Natural del Delta de l'Ebre, amb la col·laboració de l'Associació Ornitològica de les Terres de l'Ebre "Picampall" i l'Obra Social "la Caixa", distribuirà una cinquantena de "motxilles viatgeres" amb material informatiu i divulgatiu.


Es repartiran lots relacionats amb la fauna i flora del parc entre centres educatius i biblioteques del delta de l'Ebre. Concretament s'oferiran a 15 instituts, 20 escoles i 15 biblioteques dels set municipis de la demarcació, així com d'altres municipis de la seva àrea d'influència, com ara l'Ametlla de Mar, El Perelló, Tortosa, Alcanar i Ulldecona.


L'Ecomuseu de Deltebre acollirà el dimarts 20 de febrer a les 12.30 h el lliurament d'aquests lots als representants dels centres escollits, que podran recollir el material per proporcionar als xiquets i xiquetes dels centres.


Es tracta d'una iniciativa que neix sota l'objectiu de dotar als centres educatius i biblioteques públiques de noves eines i recursos per millorar la informació i la divulgació de coneixement del delta de l'Ebre i el Parc Natural als nens i nenes. El lot que es proporcionarà als estudiants inclou el següent material:-3 volums de la col·lecció tècnica del Parc (Flora vascular del Delta de l'Ebre, Atles dels amfibis i rèptils terrestres del delta de l'Ebre i Atles dels peixos del delta de l'Ebre).
-Llibre El Delta del Ebre.
-Llibre Flora i fauna del Delta de l'Ebre.
-Conte 'Aquelles vacances al Delta de l'Ebre'.
-Llista Patró dels ocells del Delta.
-Llibret Les aus de mar endins.
-Fulletó On i quan veure ocells.
-Fulletó Troba'l i marca'l.
-Fulletó Els peixos del Parc.
-Mapa 1:30.000 del Delta.
-Mapa turístic en format A3 del Delta.
-Opuscle informatiu del Parc.


 


 


 


IMATGE: Les "motxilles viatgeres" que ofereix el PArc Natural del Delta. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.