Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Territori adjudica les obres de millora de la C-12 entre Tortosa i Aldover que costaran prop d'un milió d'euros

Publicat el 27/10/2017 13:21

AldoverTortosa

L'actuació, de  millora del ferm de la carretera i l'accés al Pla d'Illes tindran un termini d'execució de quatre mesos.


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres d'una actuació de millora del ferm de la C-12, Eix de l'Ebre, entre Tortosa i Aldover, per un import de 982.000 euros. Es preveu que els treballs comencin a finals d'any i tinguin un termini d'execució de quatre mesos. L'obra que ara s'adjudica abastarà un tram de prop de quatre quilòmetres de la C-12, entre la zona de Jesús, al municipi de Tortosa i la zona del Pla d'Illes, a l'inici del terme d'Aldover.


En aquest àmbit de la carretera, circulen uns 7.300 vehicles diaris de mitjana, dels quals un 10% són vehicles pesants. Els treballs que s'executaran consistiran principalment en el reciclat del ferm existent i l'estesa d'una nova capa d'aglomerat, amb tasques prèvies de reparació dels punts que presentin deformacions. Addicionalment, aquesta actuació inclou millores de la seguretat viària de la carretera; en concret, la formació d'un carril central de girs i la disposició d'una senyal de separació entre els sentits de circulació.


El tercer carril central es formarà al quilòmetre 23,2, al marge esquerre de la carretera, per tal d'accedir al vial municipal que permet arribar al Pla d'Illes. Aprofitant aquest nou accés, es reordenaran els accessos d'aquest tram de la via. La zona on es reforçarà la separació dels sentits de la circulació també és propera al Pla d'Illes i abasta una longitud de 400 metres. Es formarà una franja de 0,60 metres delimitada per línies contínues i amb un zebrat interior.


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Foto d'arxiu d'una carretera de Tortosa. 'Ebredigital.cat'


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.