Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'alcalde de La Torre de l'Espanyol proposa canviar la festa del 12 d'octubre, pel dia de Sant Jordi

Publicat el 13/10/2017 10:29

La Torre de l'Espanyol

L'Ajuntament del municipi Riberenc va obrir amb normalitat ahir dijous 12 d'octubre. 

L'alcalde de La Torre de l'Espanyol, Joan Juncà, simpatitzant d'ERC, ha decidit que proposarà a la corporació municipal canviar la festa del 12 d'octubre pel dia de Sant Jordi pel pròxim 2018. Així ho ha detallat a la declaració que va signar aquesta setmana on determina el 12 d'octubre com a dia hàbil. L'alcalde republicà ha decidit treballar amb normalitat i declarar aquest dia com a laborable per a l'Ajuntament. 

"Els antecedents de la festa no representen la majoria del poble de La Torre de l'Espanyol i la festa no té cabuda en la República Catalana", assegura la declaració. En aquesta, l'alcalde assegura que els treballadors que voluntàriament vagin a treballar podran fer festa qualsevol altre dia de la resta que queda de l'any. No obstant això encara es planteja anar més enllà i proposarà a la corporació que en el pròxim 2018 es declari festa nacional el 23 d'abril, coincidint amb Sant Jordi, en substitució del 12 d'octubre. Segons ha informat des del seu compte de twitter, l'Ajuntament va obrir ahir i els serveis municipals han funcionat de manera habitual.


 


 


 


 


 


 


 


 


IMATGE: Façana de l'Ajuntament de La Torre de l'Espanyol.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.