Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Homenatge a Juan Tomàs Ballano

Publicat el 14/06/2017 22:11

DeltebreGandesaGinestarGodallTortosa

Diumenge, 18 de juny, al camp municipal de la Santa Creu de Jesús, es farà un homenatge a Juan Tomàs Ballano, que fou jugador i entrenador i que ens va deixar el passat mes de gener als 53 anys. Tomàs va arribar de Soria a Tortosa l'any 87 per fitxar amb el club roigiblanc, on va estar 5 temporades. Posteriorment, va jugar amb un bon nombre d’equips. Entre ells, la Cava, Rapitenca, Perelló, R Bítem, Vinaròs, Gandesa, Deltebre, Ginestar, Ampolla i el Catalònia on va acabar superats els 40 anys i on jugava amb els veterans. També fou entrenador de l’Horta, Godall, Deltebre i el Perelló.


A Jesús va conèixer a Dolors, la seua esposa, i va tenir dos fills, Jordi Tomàs, actual jugador del primer equip del Catalònia, i Noèlia. Els seus gols i, sobre tot, el seu carisma, van fer-lo ser molt estimat per alli per on va estar. Va deixar emprenta. Per aquest motiu, diumenge, a Jesús, se li retrà un homenatge. L'acte començarà a les 18 hores i en acabar, sobre les 18.30 h. hi haurà un partit entre veterans del Catalònia i jugadors de Jesús contra un combinat de jugadors veterans de les Terres de l'Ebre format per companys que van coincidir amb Tomàs en els anys que va jugar al nostre territori.  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.