Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Cinc persones en risc d'exclusió netegen el Camí de Sirga

Publicat el 21/07/2015 16:01

AmpostaSant Jaume d'Enveja

Cinc persones amb Trastorn Mental Sever del Centre Especial de Treball de la Fundació Pere Mata treballen, des de dimecres 15 de juliol i fins a meitat novembre, en la neteja i arranjament del Camí de Sirga fins a Sant Jaume d’Enveja. Ho fan en el marc del conveni de col·laboració entre l'Obra Social la Caixa i la Diputació de Tarragona, a través del qual “la Caixa” destina durant 2015 un total de 450.000 euros per facilitar l'accés al món laboral a 49 persones en risc d'exclusió per mitjà de la realització d'onze projectes a les comarques tarragonines.

A Amposta, en el marc d'aquest programa, s'hi invertiran 40.000 euros perquè aquestes cinc persones accedeixin a un lloc de treball mitjançant el CET de la Fundació Pere Mata treballant en la neteja de l'arbrat i la reparació de tots els elements que hi ha al camí de Sirga, que va d'Amposta a Sant Jaume d'Enveja. Una actuació que té tot el suport de l'Ajuntament d'Amposta, donada la importància d'aquesta via des d'un punt de vista natural i també com a actiu turístic.
Des de la Fundació Pere Mata es valora molt positivament aquest acord ja que permet la inserció laboral durant quatre mesos a persones amb un trastorn mental sever, facilitant-los l'adquisició d'un hàbit laboral i també fomentant el treball en equip.
En el marc d'aquest acord, en anteriors edicions, persones del centre especial de treball de la Fundació Pere Mata ja han arranjat espais d'Amposta com els Ullals de Baltasar.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari