Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Diputació de Tarragona fomenta la inserció laboral a la Terra Alta

Ahir va finalitzar el Pla d'Ocupació Terra Alta 2014, un projecte ocupacional de 6 mesos de durada adreçat a persones aturades

Ahir va tenir lloc, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, la cloenda del Pla d’Ocupació Terra Alta 2014. Un projecte ocupacional de 6 mesos de durada, adreçat a persones aturades, que ha impulsat la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Terra Alta.

L’equip format per 5 treballadors: 1 responsable i 4 peons, ha desenvolupat tasques de neteja, desbrossament i altres treballs de manteniment i millora als municipis de Batea, Arnes, Bot, Corbera d'Ebre, la Fatarella, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai i Prat de Comte.
D’altra banda, els participants al Pla d'Ocupació han rebut formació general adequada a les necessitats del grup i també formació específica, com els curs de motosserrista i el de prevenció de riscos laborals de 60 hores.
A l’inici del projecte es va realitzar una jornada d’acollida per comentar amb els treballadors els aspectes més importants de la feina a desenvolupar i se’ls va impartir una primera formació en competències professionals, aprofundint especialment en el treball en equip.
Passats els 3 primers mesos es va fer una sessió de seguiment per tal de valorar les tasques realitzades, i es va impartir el mòdul de “Recerca de feina”, orientat a facilitar la inserció laboral dels participants mitjançant la correcta elaboració del currículum i l’aprenentatge d’altres coneixements complementaris.
Ahir, durant la cloenda, es va impartir el mòdul formatiu "Com fer front a la recerca de feina", en el qual es va aplicar els coneixements adquirits i es van fer les entrevistes finals de valoració als usuaris per tal de conèixer el seu grau de satisfacció envers el Pla d’Ocupació.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.