Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Accident mortal de trànsit a la C-44 a Tivissa (Ribera d'Ebre)

Publicat el 30/09/2014 18:44

La FatarellaTivissa

Aquest mati a les 10.13 hores els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d'un accident a la C-44. El motiu d'aquest encara s’estan investigant. Es sap que hi ha hagut una col·lisió frontal entre un camió que transportava benzina i un turisme. A conseqüència de l’accident, el conductor del turisme ha mort. En canvi, el conductor del camió ha resultat il·lès.
El camió no ha patit cap fuita. Tot i això, Protecció Civil ha posat el Pla d’emergències TRANSCAT en una fase preventiva.

En l’accident hi han treballat 7 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La Generalitat de Catalunya organitza cada any, d’ençà del 2010, un homenatge als soldats morts i desapareguts a la Batalla de l’Ebre. Hi assistiran, a més a més de Miquel Puig, la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació a les Terres de l’Ebre, Rosa Peig, i l’alcalde de la Fatarella, Jesús Ruana.

L’acte, que començarà a les 12 del migdia, consisteix en la inauguració d’una placa amb els noms de quaranta soldats inscrits recentment en el Cens de persones desaparegudes, dels quals se sap o es pot suposar que van morir o desaparèixer en el transcurs de la Batalla de l’Ebre. Aquesta placa s’afegeix a les que ja hi ha al Memorial de les Camposines i eleva a 1.304 el nombre de noms inscrits en aquest espai memorial. L’homenatge es completarà amb una interpretació musical i una ofrena floral per part de les persones assistents.
 
El Memorial de les Camposines, situat als peus de l'ermita de Sant Bartomeu, va ser concebut com un monument a tots els combatents en la Batalla de l’Ebre. S’hi poden trobar les plaques que recullen els noms dels morts i desapareguts inscrits en el Cens de persones desaparegudes fins al moment i una ossera on es dipositen les restes no identificades de soldats que, encara avui dia, apareixen al territori.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari