Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Festa Final de temporada

Publicat el 11/07/2014 19:59

CamarlesGinestarTortosa

UD JESÚS I MARIA

Aquest cap de setmana

La UD Jesús i Maria comunica que el proper cap de setmana farà la festa de fi de temporada, amb molts d’actes previstos, destacant el reconeixement a l’exentrenador juan josé arasa fosch, la festa jove i el sopar cloenda en reconeixement a tots els equips de futbol base de l’entitat partidalenca.

Pel que fa a la plantilla del primer equip, tal i com va informar la setmana passada el mister Jordi Rojas, ja està tancada i comptarà amb els següents jugadors: porters: Raül Jiménez (CD la Cava) i Albert Ventura (UD Jesús i Maria B). Defenses: Albert torres, Sergi Curto, Aleix Arques, Hugo Fornós (juvenil UD Jesús i Maria), Mauri (UE Rapitenca), Carlos Herrero (el catllar), Raül González (ce el catllar) i Albert Martorell (perelló). Centrecampistes: Sebas Albacar, Víctor Pujol, Jordi Esmel, Aleix Masdeu, Jesse Pareja (juvenil UD Jesús i Maria), Andreu Bertomeu (UD Jesús i Maria B) i Nico Diaz (el catllar). Davanters: Jesús Ferreres, Ivan González, Raül Teixidó, José Mari Montfort, Iku i Joan Ramon Mars (juvenil UD Jesús i Maria). També faran la pretemporada Maxi (reddis) i Joan (perelló).

Partits: diumenge dia 3 d’agost: Ginestar–J. i Ma; dia 9: Corbera d’Ebre –J. i Ma; diumenge dia 10: Reddis –Jesús i Maria. Divendres dia 15 (festa major): J. i Ma –Reus juvenil Lliga Nacional; dissabte dia 16: Torreforta-J. i Ma; diumenge dia 24: mariano toha: R.-Bítem, Camarles, Tortosa i J. i Ma. Diumenge dia 31: Jesús i Maria–Nàstic juvenil Divisió d’honor. També informar que Oscar Rodríguez, “Rodri”, s’incorpora a l’staff tècnic com entrenador de porters, tant del primer equip com del futbol base. Pel que fa al futbol base cal dir que “s’ha creat una gran estructura al capdavant de la qual estarà Juan José Gilabert com a coordinador general i José Mari aliau com a coordinador tècnic. S’han inscrit els següents equips: 2 juvenils, 2 cadets, 2 infantils, 2 alevins (1 a preferent), 2 benjamins, 3 prebenjamins i patufets. Destacar també la incorporació a l’staff tècnic del futbol base de Rafa Flores tal de coordinar la preparació física de tots els equips de la base. Es comptarà amb l’amateur a quarta catalana entrenat un any més per Gerard Capera i un equip femení que s’incorporaran ambdós a l’estructura del futbol base”.

 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari