Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Consell Comarcal del Montsià ha posat en marxa un nou pla d’ocupació

Ha permès la contractació d’un responsable d’obra i quatre peons, per sis mesos

El Pla d’Ocupació Montsià 2014 es destinarà al condicionament, rehabilitació i recuperació d’elements i construccions amb pedra seca, d’interès històric, cultural i arquitectònic. Es duran a terme diferents actuacions als municipis de La Sénia, Alcanar, Ulldecona, Mas de Barberans, Masdenverge i La Galera.

Amb l’objectiu de fomentar polítiques actives de foment de l’ocupació, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Montsià ha iniciat un nou pla d’ocupació que ha permès la contractació d’un responsable d’obra i quatre peons per un període de sis mesos. Els cinc treballadors contractats són aturats de llarga durada als quals, durant aquest període, rebran formació complementària dirigida a millorar les seves accions personals i professionals per tal d’afavorir la seva posterior inserció al mercat laboral. 

El Pla d’Ocupació del Montsià de 2014 s’ocuparà del Projecte de recuperació d’espais de pedra seca a través de l’arranjament de murs a: el Barranc del Cònsul, al camí de la Plaça Major del Riu i a la carretera de Rossell de La Sénia; a la zona del Mirador d’Alcanar i a diferents indrets d’Alcanar Platja; a la zona de l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona; a l’accés de l’avinguda de Catalunya, de Mas de Barberans; a la zona verda de l’antic abocador de Masdenverge i a la plaça de bous de La Galera.

El Consell Comarcal del Montsià, Joan Martín Masdéu ha ressaltat “l’oportunitat de formar persones en situació d’atur i donar los una ocupació temporal”.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.