Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Albert Giné i Angels Centelles s’imposen en la Fredes-Paüls

Publicat el 28/06/2013 14:05

PaülsTortosa

Prop de 900 participants van pendre part en la tradicional marxa Fredes-Paüls, cita de 50 quilòmetres que travessa els Ports d’un extrem a l’altre justament amb el recorregut des de la localitat del Baix Ebre fins la del Baix Maestrat. La marxa està organitzada per la UEC Tortosa i amb ella es pot gaudir de la brillantor dels paratges pels que transcòrre. A més, del prestigi esportiu que suposa dur-la a terme.
El primer en cobrir tot el recorregut fou Albert Giné (4h06') i la primera fèmina fou Àngels centelles (6h11').

Padel Terres de l'Ebre. Nou patrocinador

La Cambra Arrossera del Montsià serà el patrocinador de les seleccions de Pàdel de les Terres de l’Ebre. Així es va fer oficial al programa de Pàdel de Canal TE que avui divendres poden tornar a veure a les 15.30 h i també sobre la mitjanit.
Miquel Fàbregas, president de la Cambra Arrossera del Montsià, va informar de l’acord amb el que s’havia arribat amb Joan Bel, del Pàdel Terres de l’Ebre, i que serà per un any.
D’altra banda, Joan Bel, durant el programa, va parlar del Platinium de Vinaròs que s’està disputant aquests dies fins diumenge. I també de les properes cites. I, per acabar, va avançar que la setmana vinent informarà, al programa, d’una noticia de gran interés i que tindrà lloc el 9, 10 i 11 d’agost a la Ràpita.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari