Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El programa Viure al Poble arriba a l’Ajuntament de Corbera d’Ebre

Publicat el 11/12/2009 09:34

Corbera d'EbreLa FatarellaMasdenverge

El projecte suposarà una inversió de més d’un milió d’euros per a la rehabilitació integral del Poble Vell

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, han signat el conveni de col.laboració amb l’alcalde de Corbera d’Ebre, Sebastià Frixach, per impulsar el projecte seleccionat
dins del programa Viure al Poble.

El projecte de Corbera d'Ebre suposarà una inversió total de 1.185.564 euros al municipi per a la rehabilitació i consolidació de l'Església Vella, la recuperació de dos carrers que formen part de l'eix principal del Poble Vell i que actualment es troben soterrats, i la senyalització de tot l'espai per tal de convertir-lo en un dels principals atractius turístics de la Terra Alta. Aquesta inversió serà cofinançada pel Departament de Governació i el Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) amb 586.060 euros. Les obres que es realitzaran a través del programa Viure al Poble hauran d'estar executades abans del 31 de desembre de 2012. VIURE AL POBLE és un programa del Departament de Governació i Administracions Públiques destinat a afavorir l'activitat econòmica i les iniciatives emprenedores que permetin la dinamització el desenvolupament local dels municipis amb menys de 2.000 habitants.

El projecte de Corbera d'Ebre és l'únic seleccionat a la comarca de la Terra Alta, i juntament amb el de Masdenverge conformen els dos projectes seleccionats per al programa Viure al Poble a les Terres de l'Ebre. El projecte que es durà a terme a Corbera d'Ebre contempla tres actuacions integrals com són l'adequació de l'església del Poble Vell, la recuperació del carrer Budell i del carrer Corraló, i el pla de millora de la xarxa de senyalització. El director general d'Administració Local i el director dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual, inaugurava també la nova llar de jubilats a l'edifici LO CENTRO de la Fatarella. Les obres, que suposen una inversió total de 240.081,62 euros, compten amb un finançament de 166.618,21 euros per part del Departament de Governació i Administracions Públiques a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari