Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El derbi per diumenge vinent (17 h). El Remolins-Bítem, en festes, rebrà el Tortosa

Publicat el 14/09/2012 15:05

AmpostaPaülsTortosa

Diumenge, el Remolins-Bítem, en festes, rebrà el Tortosa, en un derbi inèdit. El Tortosa va començar la lliga amb derrota, contra el Roda. Seguint la pauta del nou projecte, Javi Cid va posar a tres juvenils d’entrada. El pichichi visitant, Asis, no va perdonar 0-1. Alex Accensi va empatar a la represa però el Tortosa va concedir massa avantatge a Asis que va fer l’1-2. Farà falta paciència. Gerard (lesionat), Eden (li falta el transfer) i David (ja té l’alta mèdica) van ser baixa. Tres jugadors importants en l’actualitat. El Tortosa podria tenir una incorporació: Marc Gisbert, jugador ebrenc (format al club) i que va estar al Rubí. El R.Bítem ha fitxat a Manel Puig (Amposta).
El R-Bítem va sumar un punt en la seua visita al Camp Clar (1-1). Un punt que sap a poc perquè els de Bítem van tenir controlat el duel en moltes fases del mateix i van haver de jugar amb inferioritat per l’expulsió de Povill (42’). El jugador de Paüls va cometre penal “dubtós” i fou expulsat. Segura va aturar, en dues ocasions, el llançament. Sergio Ruiz, a l’inici de la represa, va marcar el 0-1 i el R. Bítem que va poder decidir, amb diverses ocasions. No obstant, fou el Camp Clar, ja en el darrer tram de la confrontació, qui va empatar. En festes, el R. Bítem rep el Tortosa.

El R-Bítem, del primer partit de lliga, cal dir que va sumar un punt en la seua visita al Camp Clar (1-1). Un punt que sap a poc perquè els de Bítem van tenir controlat el duel en moltes fases del mateix i van haver de jugar amb inferioritat per l’expulsió de Povill (42’). El jugador de Paüls va cometre penal “dubtós” i fou expulsat. Segura va aturar, en dues ocasions, el llançament. Sergio Ruiz, a l’inici de la represa, va marcar el 0-1 i el R. Bítem que va poder decidir, amb diverses ocasions. No obstant, fou el Camp Clar, ja en el darrer tram de la confrontació, qui va empatar. En festes, el R. Bítem rep el Tortosa.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari